Categorieën

about us

 

Door onze ervaring van meer dan 35 jaar weten wij als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf is. Daarom leveren wij enkel kwalitatief promotiemateriaal. Of het nu gaat om een exclusief relatiegeschenk , een gadget of promotieartikelen, uw logo of tekst wordt met de meest geavanceerde machines in onze eigen druk- graveer of borduurateliers aangebracht. Of het nu om elektronische snufjes voor computers of smartphones gaat zoals USB sticks of powerbanks. Kwalitatieve promotie- of werkkledij in alle kleuren en maten of uit het onuitputtelijke assortiment van kogelpennen en leuke hebbedingetjes komt. Al deze anonieme artikelen vormen we in onze eigen drukateliers met de meeste zorg om tot uw persoonlijke business gifts.

Rivanco geeft een totaalservice, omdat uw goederen waardevol zijn, leveren wij meestal met ons eigen vervoer. Tevens beschikt onze grafische afdeling over de meest geavanceerde apparatuur om uw teksten en logo's aan te passen aan uw behoeften.

Alles onder één dak geeft ons tevens de mogelijk om ons al zeer snelle leveringstermijnen aan te passen aan uw levertijden, neem hieromtrent contact op met onze planningsverantwoordelijken.

Zelfs al vindt U in ons ruim assortiment van maar liefst 40.000 artikelen niet wat U zoekt dan staat een gemotiveerd team alle werkdagen van 8.30u tot 17.30u paraat om al uw vragen met de meeste zorgen te behandelen.

De service van RIVANCO in onklopbaar !